Pagina's

9 februari 2011

Vriendschappelijk internationaal voetbal.

FRANCE v BRAZIL 1-0 : ROOD VOOR HERNANES.

In het Stade De France verloren de Goddelijke Kanaries met 1-0 van Frankrijk. Het doelpunt viel in de 2e helft door Benzema. Maar Lazio's spelmaker Hernanes werd in de eerste helft al uitgesloten na een wilde hoge trap op Benzema, dus rood.

GERMANY v ITALIA 1-1 : MAURI ALS SPELMAKER.

(Mauri : 2e rechts boven)
In Dortmund bleven de Duitsers en Italianen bij een 1-1 eindstand steken. Duitsland kwam vroeg op voorsprong via Klose. Pas in de tweede helft kon Rossi de score gelijk zetten.

Mauri werd pas op het half uur vervangen in de tweede helft, zijn vervanger was Giovinco.

LICHTSTEINER GELIJK, KOZAK WINT.

In Malta bleef Zwitserland op een 0-0 score staan. De Zwitsers kregen nog een strafschop, maar Inler's trap werd gepareerd door de Malteese doelman.
Lichtsteiner kreeg tevens geel.

Kozak en de Under-21 van Tsjechiƫ wonnen verrassend met 0-1 in en tegen Nederland.
Het doelpunt kwam laat van Brest aanvaller Micola, dat zo Tsjechiƫ verder zet op een ongeslagen reeks van 15 wedstrijden op rij.