Pagina's

4 februari 2011

Radu tekent bij tot 2016, Muslera nog niet.


Al weken lopen de onderhandelingen tussen de zaakwaarnemer van Radu en het Lazio-bestuur. Maar uiteindelijk lijken de beiden partijen nu akkoord.

Radu kan en zal bijtekenen tot 2016, en dit met een nieuw verbeterd contract. Zo lijkt Lazio zeker te zijn van Radu's diensten, gezien ook Chelsea achter de Roemeense international zat.


De onderhandelingen met doelman Muslera verlopen dan minder goed. 'Nando' ligt nog onder contract tot 2012, en had na zijn WK met Uruguay beloofd werk te maken van zijn verlenging bij Lazio. Maar tot op heden is er niets concreets gebeurd.

Muslera's huidige contract is nog steeds dezelfde die werd opgesteld in 2007, toen hij als jongeling werd overkocht van Nacional Montevideo. Dus is zijn verloning niet gestegen of aangepast sindsdien. Hij heeft zelfs één van de laagste verloningen in de huidige spelerskern.

Dus werk voor het Lazio-bestuur om de doelman langer aan Lazio te binden, want met clubs als Arsenal en Bayern Munchen die hem willen inlijven, is de kans groot dat 'Nando' vertrekt in 2012, en aan parameter 0, gratis dus.

0 reacties: