Pagina's

25 januari 2011

Transfergeruchten - 25 januari 2011

ZIEGLER NAAR LAZIO?

De Zwitserse international Ziegler is al weken gelinkt met Lazio, maar de deal is nog niet rond.
De Sampdoria-verdediger heeft oren naar een verhuis richting Rome, maar het is momenteel een kwestie van centen. Samp' gaat momenteel niet in op het bod van Lazio.
En Juventus komt nu ook opzetten om deze linksback over te nemen.

Eventueel zou Pasquale Foggia bij deze deal betrokken worden, maar momenteel ligt alles stil. Misschien meer nieuws hierover no volgend weekend.


DE ZOEKTOCHT NAAR EEN SPITS.
Na het afhaken van Santa Cruz, blijft Lazio op zoek naar een extra diepe spits.
Ook al hebben ze de jonge Kozak in huis, Lazio is bereid hem uit te lenen aan Bologna, maar eerst moet die spits gevonden worden.

Lazio droomt om volgende zomer Pazzini van Samp' te halen, maar moet dan gaan opbieden tegen Juventus, die hem ook wilt.

Verder zijn de ogen gericht op Amauri van Juventus, maar zijn looneisen zijn te fors om hem aan Lazio te binden. Daarnaast wilt Juventus dan ook Zarate bij hen als ruil, wat momenteel onbespreekbaar is bij Lazio.

Verder is er ook interesse in Brescia spits Caracciolo, maar dan moet Foggia richting Brescia gaan.


Verder vist men ook in de buitenlandse vijvers naar een spits en komen de namen Elmander (Bolton), Bendtner (Arsenal) en Matavz (Groningen) voor als optie, voor in de aanval.



LUCAS CORREA NAAR VARESE.
De Argentijnse middenvelder kon zich nooit een basisplaats opeisen bij Lazio, sinds zijn overgang in 2003. En na diverse uitleenbeurten in de Serie B en C mag hij zich vanaf heden definitief een speler noemen van Varese, die uitkomen in de Serie B.

0 reacties: